Viktminskning Stockholm

Gå ner i vikt med personlig coach

Viktminskning

SÅ HJÄLPER VI DIG MED VIKTMINSKNING I STOCKHOLM

Du är säkert nyfiken på hur vi arbetar för att hjälpa dig med att uppnå en hållbar viktminskning!

Så här jobbar vi:

1: Vi träffas för ett första möte där vi tillsammans går igenom var du står idag, vad du önskar förändra och du får berätta om hur du har gått upp i vikt. Att förstå din bakgrund och ditt förhållande till mat hjälper oss i arbetet att ta fram en skräddarsydd plan för dig. Vi gör detta med hjälp av en så kallad wellnessanalys där du bland annat får en genomgång av hur dina nuvarande måltider tillgodoser ditt inre och yttre behov av näring. Vi gör en kroppsskanning där vi avläser hur ditt förhållande mellan muskelmassa, fett och vätska i kroppen ser ut. Det hjälper oss att ta fram rätt åtgärder för just dig.

2: Vi tar fram ett individuellt anpassat program som angriper din problematik på rätt sätt och som passar din plånbok. Genom att du får en tydlig kostplan, produkter som stödjer dig på din viktresa och information om hur just du bör träna för att uppnå bästa resultat lägger vi grunden för en framgångsrik viktminskning.

3: Du har möjlighet att få personlig coaching på vägen. Viktminskning handlar om så mycket mer än att veta vad man ska äta och hur man ska träna. Vi ser till att du får de verktyg du behöver för att hantera även de känslomässiga bitarna. Vi vill att du ska fortsätta även om det från och till känns kämpigt. Därför lägger vi stor vikt vid uppföljning och coaching så att du även på lång sikt behåller din målvikt och en sund livsstil. För att orka med en förändring av det här slaget måste man arbeta både med det yttre och det inre. Vi hjälper dig på vägen!

Produkterna

Som stöd i ditt viktminskningsprogram kommer du att få tillgång till väl beprövade produkter. Det här är produkter som hjälper dig att må bättre överlag - inga snabba bantningspiller.

Samtliga produkter bygger på långvarig forskning kring hälsa och näring. De innehåller bara välbeprövade och godkända ingredienser, vilket även gör att de gärna används av ett flertal elitidrottare och förstås av en mängd vardagsmotionärer.

För att kickstarta din viktnedgång kan vi komma att använda proteinrika smoothies eller viktminskningspaket som innehåller shakes och måltidsbars som ger dig all den näring du behöver för dagen, utan tomma kalorier. Det är ett bra sätt för att komma igång och få ner de första kilona och det finns även specialpaket för en större viktnedgång där produkterna kombineras med färgsprakande och läckra måltider.

Som komplement till viktnedgångsprodukterna kan man till exempel lägga till multivitaminkomplex eller proteinpulver för att stödja kroppen när du sätter igång med mer träning. De hjälper kroppen att snabbare återhämta sig och bygga muskler, vilka i sin tur bränner mer fett.

För att hela kroppen ska må extra bra har vi också näringsprodukter som riktar sig till hud och hår. Att huden strålar och håret känns friskt och starkt är en viktig del av helhetsupplevelsen. En positiv förändring av det yttre sporrar och inspirerar att ta bättre hand om hela kroppen, kosten och träningen.

Kom igång med din viktminskning idag!

Kontakta oss idag för att komma igång med din viktminskningsresa! Det handlar om så mycket mer än att snabbt tappa kilon. Med vår metod får du chansen att lära känna dig själv bättre och hitta ditt inre bästa jag. Både det inre och det yttre kommer att utvecklas till det bättre.

Välkommen att fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi snarast möjligt till dig med mer information!

Ja, jag vill komma igång med mitt skräddarsydda viktminskningsprogram idag!