Viktminskning Stockholm

Gå ner i vikt med personlig coach

Viktcoach

Hos oss får du en personlig viktcoach som lär dig att gå ner i vikt och samtidigt få ett ökat näringsintag. Slut på tomma kalorier och skräpmat - vi visar dig hur du äter rätt och använder kosttillskott för att ge din kropp alla de mineraler, vitaminer och andra spårämnen som hjälper din kropp att fungera optimalt. Det är otroligt viktigt för en hälsosam viktminskning.

Du kommer att få en individuell måltidsplan som vi tar fram antingen via telefon, e-post eller så bokar vi in ett möte hos oss i Stockholm. Du kommer att få lära dig om hur du kan kontrollera din vikt och hur du skapar en hälsosam livsstil som hjälper dig att nå ditt mål.

Det är lättare än man tror att lägga om sina vanor, bara man får stöd och rätt metoder för att steg för steg ändra det som har lett till att man lever osunt och går upp i vikt. Chockmetoder hjälper sällan, vi är här för att ge dig en hållbar förändring.

Du får uppföljning som hjälper dig att nå dina mål och att hantera eventuella hinder eller prövningar på vägen!

Wellnessanalys

När vi börjar vårt samarbete gör vi alltid en wellnessanalys. Här går vi igenom hur dina nuvarande matvanor ser ut och analyserar hur väl de tillgodoser ditt näringsbehov. Vi ser över vilka behov det finns av att ändra måltidernas sammansättning och portionsstorleken.

Nästa steg är att göra en kroppsskanning. Här ser vi efter hur förhållandena mellan fettprocent, muskelmassa och vätskeansamling i kroppen ser ut. Det ger oss mycket information om vad som behöver förändras. Här ser vi även över hur du motionerar och om din motion passar din kroppstyp.

Du kommer att få ett program med förslag som är anpassade till din önskade förändring och din plånbok.

Efter en tid när du har kommit en bit på vägen kan vi göra en översyn av din kost- och träningsplan. Om du blir inspirerad att träna mer och bygga muskler anpassar vi måltidsplanen och även de näringsprodukter du använder. Vi har ett utmärkt utbud av produkter som stödjer dem som vill förbättra sin uthållighet och få bättre återhämtning.

Men ett steg i taget. Börja med att höra av dig till oss genom att fylla i vårt kontaktformulär. Vi kommer att kontakta dig för att hitta bästa sättet att gå vidare - anpassat för dig, dina mål och i den takt du kan hantera för att få ett långvarigt resultat! Välkommen!

Ja, jag vill komma igång med mitt skräddarsydda viktminskningsprogram idag!