Viktminskning Stockholm

Gå ner i vikt med personlig coach

Om oss

Jag, Eva Vadenmark är grundaren av Toppenform. Jag arbetar som psykolog, terapeut och coach och har viktminskning som ett av mina specialintressen. Att gå ner i vikt handlar om så mycket mer än att bara hitta rätt viktminskningsprodukt eller kostprogram. Under de 25 år som jag har arbetat som coach har jag kommit till insikt om att det ofta finns bakomliggande faktorer till att man går upp i vikt. Det är många som använder maten för att kompensera för något annat som de inte är lyckliga med i sitt liv.

Därför är det viktigt att du som vill gå ner i vikt använder dig av ett program som även tar hänsyn till ditt inre och historiken bakom din viktuppgång. Genom att förstå dina behov och impulser kommer du att hitta rätt väg för att gå ner i vikt och även få de verktyg du behöver för att behålla vikten på den nivå du önskar. Jag ger dig stöd på vägen.

I mitt arbete erbjuder jag produkter från Herbalife som understödjer din viktminskning i Stockholm. Detta är högvkvalitativa näringstillskott och fitnessprodukter som gör det lättare att komma igång och som långsiktigt ger din kropp den näring den behöver. Detta är produkter som till och med används av elitidrottare.

Vill du komma igång med din resa mot din idealvikt redan idag? Kontakta mig nu direkt så sätter vi igång tillsammans!

Ja, jag vill komma igång med mitt skräddarsydda viktminskningsprogram idag!